Zombi Ezmece 2020

Zombi Ezmece 2020 Oyunu Nasıl Oynanır?

2019 ve 2020 yıllarında en çok oynanılan araba ile savaş oyunları kategorisinin en çok oynanılan oyunu seçilmiştir Zombi Ezmece 2020 Oyunu. Korona virüs olaylarından sonra malum paranoyak olduk. İnsanların zombiye dönüştüğünü düşündüğümüz filmler izlemeye başladık. Böyle bir film izledikten sonra emin olun bu oyunu oynarsanız çok zevk alacaksınız. Çünkü zombileri ezmek size çok büyük bir rahatlık verecektir. Dilerseniz nasıl oynanır, hangi tuşlarla oynanır biraz bilgi verelim?

Zombi Ezmece 2020 Oyunu nasıl oynanır ve hangi tuşlarla oynanır?

Zombi Ezmece oyunumuzu oynayabilmek için öncelikle "play" tuşuna basıp giriş yapmanız gerekmektedir. Arabanız ile zombileri ezmek ve öldürmek tek görevimiz. Peki bunu nasıl yapacağız? Oyuna başlar başlamaz altınızda bir jeep olacaktır zaten, bu jeep ile onların üzerine gidip ezmeniz istenmektedir. Bazen çok fazla kişiyle size saldırı durumunda kalabilirsiniz. Bu ve bu gibi durumlarda "space" tuşunu kullanıp jeepinizin üzerindeki ağır makineli silah ile onları vurmanız gerekmektedir. Herkese iyi oyunlar ve eğlenceler dileriz. 

© 2009-2024 butunoyunlar.org - Sitemize sizler için en güzel oyunlar seçilip siteye ekleniyor, üstelik bütün oyunlar ücretsiz. Bütün oyunları indirmeden oyna.
iletişim | gizlilik politikası