2048 Balon Patlatma

Karşınızda bu kez iki tane en güzel oyunlar arasında gösterilen Balon Patlatma oyunu ve 2048 oyunu birleşiminden oluşan 2048 Balon Patlatma oyunu. En güzel online oyunlar ile karşınızda olmaya devam edeceğiz, öncelikle bu oyunda neler olduğunu göstermek isteriz. 

2048 Balon Patlatma Oyunu Nasıl Oynanır?

Beyaz topun hızını ve yönününü ayarlayarak diğer balonları hedefleyin ve sonrasında da topunuzu deliğe sokmaya çalışın. İlk bölümlerde topunuzu hızlı attığınızda deliğe girdiğini göreceksiniz. Fakat sonraki bölümlerde topunuzun hızını da kısmanız gerektiğini göreceksiniz.

Oyunda farklı türde engeller ve tuzaklar bulunmaktadır. Topunuzu deliğe sokarken bu engellere karşı da dikkatli olmanız gerekmektedir. Eğer siz de bu eğlenceli oyunu oynamaya hazırsanız tabletiniz, telefonunuz ya da bilgisayarınızda bu balon oyununu oynayabilirsiniz.

HTML5 oyunları, bağımlılık yapıyor dersek sanırım abartmış olmayız. Özellikle bu oyun gibi hedefinizin olduğu oyunlarda bölümler arasında zorlaşmalar olduğu için daha da hırslanacaksınız. Hadi HTML5 oyununu oynamak için daha fazla beklemenize gerek kalmadı.


© 2009-2024 butunoyunlar.org - Sitemize sizler için en güzel oyunlar seçilip siteye ekleniyor, üstelik bütün oyunlar ücretsiz. Bütün oyunları indirmeden oyna.
iletişim | gizlilik politikası